Meet The Powder Puffs

 

Malene

Malene

CEO The Powder Room

Grundlægger af The Powder Room Malene er grundlægger af The Powder Room. Hun er uddannet makeup artist & vippeteknikker og har mere end 10års erfaring i Skønhedsbranchen. Malenes speciale er Brude & red carpet stylinger.

Hanna

Hanna

Powder Puff

Hanna er uddannet Makeup Artist og Frisør, hun har mere end 10års erfarring fra branchen. Hanna har de sidste 8år arbejdet på Det Kongelige Teater, hvor hun har lavet alt fra parykker til store makeupper. Hanna er virkelig en kyndig håndværker, der er flair og finesse ved alt hendes arbejde. Hanna er en rutineret shellac behandler, og desuden en dygtig til både bryn og Lash Lift behandlinger. Der er i virkeligheden ikke rigtig noget Hanna ikke kan…

Alexandra Caroline

Alexandra Caroline

Powder Puff

Alex er The Powder Rooms Brow Queen.

Ella

Ella

Powder Puff

Ella er The Powder Rooms nyeste lille Powder Puff. Ella har en stor interesse for skønhed og er meget omhyggelig med sit arbejde. Ella udfører både vippe og negle behandlinger. Luksus Manicuren er hendes absolutte speciale. Ella er ved at uddanne sig til Kosmetolog og vil løbende tilbyde nye behandlinger.

Nikoline

Nikoline

Powder Puff

Nikoline er certificeret negleteknikker fra CND, hendes speciale en Luksus Manicure.

Stine

Stine

Powder Puff

Stine fungere som Healer, Vejleder og Foredragsholder. Hun vil løbende afholde workshops i The Powder Room.

Bee

Bee

Fotograf

Bee er The Powder Rooms faste fotograf, både i forbindelse med produktion af content samt til events.

Tara

Tara

Dekoratør

Tara er The Powder Rooms faste dekoratør og grafiker. Tara er desuden vores faste samarbejdspartner til Events.

Vov

Vov

Dørmand

Vov ser det som sin fornemmeste opgave at vogte døren i The Powder Room, men deler også glædeligt ud af kys og kram til alle de søde kunder.

Bestil tid

Vi tilbyder eyelash extensions, lashlift,vippe og bryn behandlinger, negle og styling. Hos The Powder Room tilbyder vi hår og makeup stylinger. Der er mulighed for både personlige stylinger, makeup sessions, makeup lektioner og workshops. Så hvad enten du er brud, gæst eller har brug for individuelle makeup tips kan vi opfylde dine ønsker.

The Powder Room

The Powder Room er et glamourøst skønhedsunivers skabt til og for kvinder, der ønsker at forkæle sig selv.

© 2018 The Powder Room

Designed by North&Nice

FØLG OS