Meet The Powder Puffs

 
Malene

Malene

CEO The Powder Room

Malene er The Powder Puff Queen. Hun er uddannet makeup artist & vippeteknikker og har mere end 10års erfaring i Skønhedsbranchen. Hun har arbejdet med både TV, styling, marketing og salg for flere internationale beauty brands. Malene har desuden en fortid som Visual Merchandiser og har stor erfaring med planlægning og hosting af events. Noget The Powder Room nyder godt af til vores Ladies Nights. Malenes speciale er Brude & Red Carpet stylinger, samt personlige Makeup Lektioner & Workshops.

Ella

Ella

Powder Puff

Ella er definitionen af en Powder Puff. Ella har en stor interesse for skønhed og er meget omhyggelig med sit arbejde. Ella udfører både vippe og negle behandlinger. Hun har et skarpt øje for tendenser og laver fashion forward, on point nail art. Herudover står Ella for vores luksuriøse Hollywood behandlinger, som hun løbende udvikler på, så hun heletiden kan tilbyde sine kunder nye forkælende oplevelser.

Alex

Alex

Powder Puff

Alex er The Powder Rooms Brow Queen. Alex er uddannet Makeup Artist, Vippeteknikker & Microblading Artist. Derudover har hun kurser i hårstyling, Lash Lift & Threading. Hendes speciale er bryn. Hendes estetiske sans er i en liga for sig, hendes håndværk lige så!  

Moa

Moa

Powder Puff Junior

Moa er den nyeste Powder Puff  i The Powder Room. Moa tilbyder Lash Lift, Brow Tretments samt Shellac Behandlinger. Derudover er hun under oplæring i Eyelash Extensions samt Blowdrys.

Bee

Bee

Fotograf

Bee er The Powder Rooms faste fotograf, både i forbindelse med produktion af content samt til events.
Hanna

Hanna

Powder Puff

Hanna er uddannet Makeup Artist og Frisør, hun har mere end 10års erfarring fra branchen. Hanna har de sidste 8år arbejdet på Det Kongelige Teater, hvor hun har lavet alt fra parykker til store makeupper. Hanna er virkelig en kyndig håndværker, der er flair og finesse ved alt hendes arbejde. Hos The Powder Room laver Hanna særligt Bryllups & Red Carpet stylinger, samt Hair extensions. Men er også en rutineret shellac behandler, og desuden dygtig til både bryn og Lash Lift behandlinger. Der er i virkeligheden ikke rigtig noget Hanna ikke kan…

Tara

Tara

Dekoratør

Tara er The Powder Rooms faste dekoratør og grafiker. Tara er desuden vores faste samarbejdspartner til Events.
Vov

Vov

Dørmand

Vov ser det som sin fornemmeste opgave at vogte døren i The Powder Room, men deler også glædeligt ud af kys og kram til alle de søde kunder. Den absolut mest uundværlige medarbejder i The Powder Room – Sorry not sorry girls!

Line

Line

Powder Puff

Line er uddannet frisør, og styler Brude & bryllupsgæster hos The Powder Room. Line er laver fantastiske opsætninger og fabelagtige blowdrys! Line har desvidere ansvaret for at oplære Ella og Moa i Blowdry.

Bestil tid

Hos the Powder Room bestræber vi os altid på at skabe et smukt og naturligt, feminint look. Vi tilbyder Eyelash Extensions, Lash Lift, Brow Treatments, Shellac behandlinger, Microblading, luksuriøse Hollywood Treatments, samt Makeup & Hårstylinger. Der er mulighed for både personlige stylinger, makeup sessions, makeup lektioner og workshops. 

The Powder Room

The Powder Room er et glamourøst skønhedsunivers skabt til og for kvinder, der ønsker at forkæle sig selv.

© 2018 The Powder Room

Designed by North&Nice

FØLG OS