Lash Lift er for dig som ønsker at få det bedste ud af dine naturvipper. Et Lash Lift vil få dine vipper til at syne længere og giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-6 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem. Et Lash Lift laves ved at silikoneforme lægges på de øvre øjenlåg. Herefter løftes og lægges dine vipper op over formene. ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres to forskellige Lash Lift væsker, der hjælper med af forme vipperne i en smuk kurve. Tilslut farves de øvre vipper. Vipperne løsnes fra formene og renses.

Er Lash Lift en behandling der egner sig til alle? Nogle hårstrukturer er mindre modtagelige for kemiske behandlinger, og enkelte vil derfor ikke opleve den optimale effekt af et lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Er man en af de ganske få der oplever dette, anbefaler vi ikke at få foretaget et nyt lift straks efter, men at man venter 3-4 uger med at få foretaget et nyt Lash Lift, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Det anbefales ikke at udsætte dine vipper for vand, fugt, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter en Lash Lift behandling.

Share This

Share this post with your friends!